SVERIGES

roligaste

swimruN

2018's upplaga av Wet Rock Race slog alla tidigare rekord!

Vi lyckades samla in hela 418 840 Kronor!

Totalt har WRR donerat 1,3 miljoner till våra förmånstagare, Sjöräddningssällskapet, Käringöns IF och (sedan 2016) Föreningen Gullholm över de 7 åren som racet körts. 

Tusen tack alla underbara deltagare, funktionärer och sponsorer, ni gör skillnad.

27 juli
Start: 13.00
GULLHOLMEN

HUVUDSPONSOR

spring för allt ni är värda!

Wet Rock Race är ett alldeles speciellt swimrun-race. Det är inte bara ett av de första som arrangerades, det är också det enda där alla intäkter oavkortat går till förmånstagare.

 

Ta chansen och anmäl er till ett av Sveriges första swimrun-race på en av världens vackraste platser. Från Gullholmen i norr till Käringön i söder springer och simmar du och din lagkompis till ljudet av publikens hejarop. Och när ni väl tagit er i mål (för det är klart att ni gör) så väntar ett varmt välkomnande av västkustens goaste öbor. Men kom ihåg att längs vägen är det enda hjälpmedlet du har din lagkamrat. Så lämna alla simfenor hemma och anta en riktigt rolig utmaning i sommar. Och glöm inte att oavsett hur racet går så gör ni en grym insats för våra lokala förmånstagare.

 

Vi ses på startlinjen!

Hälsningar,
Wet Rock Race
arrangörsgrupp

Start

Gullholmen

Checkpoint 1

Grindebacken

Checkpoint 2

Årholmen

Checkpoint 3

Vedholmen

Mål

Käringön

Sedan starten 2011 har vi donerat över 1,3 miljoner kronor till Sjöräddningssällskapet och de lokala idrottsföreningarna på Käringön och Gullholmen. Det är vi och våra sponsorer riktigt stolta över! Alla arrangörer och funktionärer arbetar ideellt för att du ska få en oslagbar upplevelse och för att bidra till det lokala föreningslivet.

HA KOLL PÅ VAD SOM HÄNDER här:

© Wet Rock Race

  • Facebook - Wet Rock Race
  • Instagram - Wet Rock Race

Made by: