top of page

FÖRMÅNSTAGARE & SPONSORER

Förmånstagare
 

Ända sedan första upplagan av Wet Rock Race år 2011 har allt överskott donerats till våra förmånstagare Sjöräddningssällskapet, Föreningen Käringöns Idrott & Fritid och (sedan 2016) Föreningen Gullholmen.

2024 är ett speciellt år då vi dragit igång racet igen för att 100% stötta Sjöräddningssällskapet på Käringön och den insamling som pågår för att kunna införskaffa en ny räddningsbåt som ska bära Anders Bagges namn. Anders var en god vän och kollega på Sjöräddningssällskapet till flera av oss arrangörer. Vi gör racet en gång till för att hedra honom.

Samtliga arrangörer och funktionärer gör allt arbete i samband med Wet Rock Race helt ideellt så våra kostnader är väldigt låga i förhållande till intäkterna som vi får från er deltagare och våra sponsorer!

Totalt har vi donerat 1,3 miljoner kronor över åren. Stort tack till er som deltar och till våra sponsorer!

 

Pengarna vi donerat till Sjöräddningssällskapet på Käringön har historiskt använts till att köpa in en ALLFA-bår (ambulans bår) till 12-meters båten på Käringön.  En stor del av våra donerade pengar har även använts till det nya stationshuset som nu byggts.

Käringöns idrottsförening har använt sina pengar till en åkergräsklippare och en leksaksbåt till sandlådan. Åkergräsklipparen används för att klippa fotbollsplanen och båten är mycket uppskattad av alla barn som besöker lekplatsen. En del av pengarna har även gått till ett utegym med naturliga redskap.

Även Föreningen Gullholmen planerar att uppföra ett utegym för sina pengar.

Våra stolta sponsorer:

Protector_UK_RGB blue.png
433476435_791067343046574_5326623946693461831_n.jpg
bottom of page