ALLMÄN INFO

Arrangör
Käringöns Idrottsförening (KIF).
 
Tävlingsdatum

Fredag vecka 30 (2018-07-27), starttid 13:00.

Transport

Vi står för transporten till starten om ni kommer från Tuvesvik eller Käringön, mer info om tider kommer när race datumet närmar sig. Transport från målet på Käringön till fastlandet ombesörjer ni själva.

Registrering

För oss är det viktigt att deltagarlistan är korrekt och vi kommer därför att pricka av samtliga deltagare vid uthämtning av ert startkuvert. Vi vill veta vilka vi har ute på banan om något händer.

Registrering av lag kommer ske på färden med färjan från Käringön och på fotbollsplanen på Gullholmen 11:00 - 12:00.
I ert startkuvert ligger varsin badmössa och varsin väst med lagnummer. Västarna är obligatoriska att bära under hela racet och badmössorna är obligatoriska att ha på sig vid vattenpassagerna.

11:30 hålls pre-race möte på samma plats och därefter kör vi en gemensam uppvärmning innan vi går ner till starten i samlad trupp.

Överdragskläder

Vi kommer dela ut plastpåsar på fotbollsplanen på Gullholmen. Lägg era överdragskläder i dessa påsar och lägg dem i anvisad båt i startområdet så kör vi dem till målområdet. Observera att vi endast kan transportera det som får plats i denna påsen!

Priser

Priser kommer finnas för topplagen inom alla klasser, dessutom kommer vi lotta ut flera priser från våra sponsorer. Vinnande lag tilldelas ett vandringspris som glaskonstnärinnan Ulrika Barr skapat.

Anmälningsavgift

2000:- / lag.

I anmälningsavgiften ingår givetvis själva tävlingen med vätskekontroller och säkerhetsorganisation. Även transport till starten på Gullholmen och en pastasallad med tillhörande dryck efter målgång ingår. Alla deltagare som tar sig i mål kommer dessutom få en present.

Allt överskott från racet går oavkortat till Sjöräddningssällskapet på Käringön, Käringöns Idrottsförening samt Föreningen Gullholmen och allt arbete som utförs i samband med racet utförs helt ideellt!

Deltagarbyten

Sker genom länken som man får när man anmäler sig. Det går ej att avanmäla sitt deltagande, däremot kan man överlåta biljetten till andra intressenter, detta ombesörjer man själv.

Säkerhet

Löpning sker i varierad terräng från grusväg under den inledande delen, till med berg i kombination med stig från myren till sydspetsen av Härmanö. Därefter enbart på berg, iaktta försiktighet vid vattenpassagerna – klipporna kan vara hala!

Tävlingsorganisationen står inte för någon olycksfallsförsäkring för deltagarna.

Om ni inte är försäkrade mot olycksfall under tävlingen kan ni teckna försäkringen Startklar, www.startklar.nu
Då får ni dessutom försäkring mot återbetalning av anmälningsavgift om ni skulle bli sjuka eller skadade och inte kan ställa upp.

Funktionärer och följebåtar kommer finnas vid de längre vattenpassagerna, tävlande sker dock på egen risk.

Tävlingsledningen kan komma att ändra i bansträckningen om vädret skulle bli extremt.

© Wet Rock Race

  • Facebook - Wet Rock Race
  • Instagram - Wet Rock Race

Made by: